Moerstraatseweg 42C
4727SN Moerstraten
GSM 06-5110.8366
KvK 20122264
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Diensten specifiek

                          Basisveiligheid VCA

B-VCA
De B-VCA bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.
Wanneer uw werkgever c.q. opdrachtgever wilt dat er veilig wordt gewerkt, kan hij van u een B-VCA (of VCA VOL) diploma eisen.
B-VCA diploma’s worden bijvoorbeeld in de bouw en in de chemie geëist.
Met het B-VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u de kennis heeft om veilig te kunnen werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.

Arro Safety kan de B-VCA opleiding op uw locatie geven.
De eendaagse opleiding heeft een basistarief van € 600* excl BTW en geldt voor 1-4 personen. Voor iedere extra persoon wordt € 100 extra berekend. Voor de cursus is een bijbehorend studieboek met oefenvragen geadviseerd. De kosten van het boek zijn ongeveer € 50/stuk. Het examen dient in principe elders te worden gehouden. In de regelmaat is het mogelijk een examen op uw locatie te organiseren. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden zoals een minimum aantal deelnemers.

* Tot 100km reisafstand (retour) wordt géén reisvergoeding gevraagd. Daarboven geldt € 0.25ct/km.

   

0

Het VCA diploma.

Advisering en ondersteuning in (arbeids-)veiligheid
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu