Moerstraatseweg 42C
4727SN Moerstraten
06-5110.8366
KvK 20122264
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

                       Wat doen wij

Arro Safety biedt ondersteuning en advisering aan het Midden en Kleinbedrijf (MKB) en grotere bedrijven. Arro Safety werkt zowel zelfstandig met de ‘kleine’ en ‘grote’ ondernemer als ook in teamverband met verschillende disciplines binnen grotere bedrijven. Arro Safety komt zowel bij u op locatie maar kan ook door de moderne techniek diverse werkzaamheden op haar eigen locatie verrichten. Hierdoor kunnen de kosten aanzienlijke worden bespaard.

Zodra u één of meerdere werknemers in dienst heeft, heeft u als werkgever al verplichtingen en verantwoordelijkheden zoals gesteld in de Arbowet. De Arbowet geldt ook als u met stagiaires werkt en wanneer derden betrokken zijn bij uw bedrijf zoals klanten, bezoekers en omwonenden. Kortom, er komt veel bij kijken op het gebied van veilig en gezond werken. Wellicht bent u liever bezig met uw vakgebied en blijft het onderwerp ‘Arbowet’ liggen. Daarom is het te allen tijde verstandig u te laten adviseren en ondersteunen door Arro Safety.

Op veiligheid mag eigenlijk niet bezuinigd worden maar onze deskundige adviseurs begrijpen als geen ander dat voor de bedrijfsvoering de balans juist dient te zijn en te blijven. Daarom maakt Arro Safety haar diensten betaalbaar en sluit zij aan bij de mogelijkheden en wensen van uw bedrijf. De adviseurs ondersteunen u zodat uw bedrijf zich kan aanpassen aan de minimale wetgevende eisen en, indien gewenst, zich op een nog hoger veiligheidsniveau kan brengen. Hierdoor hoeft u niet te bezuinigen op veiligheid, maar kunt u wel bezuinigen op de veiligheidskosten. Zou het voor u geen grote geruststelling zijn wanneer u uw zaken omtrent veilig en gezond werken goed heeft geregeld? Arro Safety is uw antwoord voor betaalbare en eerlijke advisering en ondersteuning.

Leest u onze website door zodat u kennis maakt met de tal van mogelijkheden die Arro Safety u kan bieden en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met een van onze deskundigen. Zij adviseren u specifiek gericht op uw bedrijf.

     
     
   

0

Enig veiligheidsbesef is altijd meegenomen.

Advisering en ondersteuning in (arbeids-)veiligheid
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu