Moerstraatseweg 42C
4727SN Moerstraten
06-5110.8366
KvK 20122264
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

                             Wie zijn wij


Roberto Schuurman (Gecertificeerd HVK; Hobeon SKO HVK-58214, HVK & MVK gediplomeerd)
Roberto heeft inmiddels veel ervaring met arbeids- en bedrijfsveiligheid. Sinds 2005 heeft hij ervaring als veiligheidskundige opgebouwd binnen de Militaire Luchtvaart alsook E&I branche en chemische industrie. Hij heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van veiligheid, zowel in het binnen- als het buitenland. Gedurende zijn arbeidscarriĆØre heeft hij ook jarenlang diverse opleidingen verzorgd, lesgegeven en heeft hij veel ervaring op het gebied van presenteren opgedaan. De werkzaamheden op het gebied van veiligheid vond hij zo leuk en interessant dat hij besloot naast reeds genoten buitenlandse opleidingen de Nederlandse MVK en HVK opleidingen te volgen. Roberto heeft door zijn jarenlange ervaring bij Defensie veel ervaring meegekregen op het gebied van menselijk falen/ Human Factors (HFACS).
Overige interessante opleidingen/cursussen:
  • VOL-VCA
  • HACCP
  • Human Factors in Aviation Safety
  • Audit cursus ISO 9001
  • Flight Safety Officers Course

Roberto heeft als veiligheidskundige o.a. werkzaamheden verricht bij Vliegbasis Woensdrecht, Yara, Dow Benelux, Croon Elektrotechniek, Wolter & Dros, Croonwolter en Dros, Tata Steel, Sabic Bergen op Zoom (PPE project), Shell Moerdijk en Pernis, ExxonMobil Botlek (RAHC project), Juva/Westland Infra, AEB Amsterdam. Tevens heeft hij MVK klassen les en scriptiebegeleiding gegeven.

Roberto is lid van de NVVK en is gecertificeerd bij Hobeon SKO.

Armanda Schuurman (HVK & MVK gediplomeerd, Asbestdeskundige, AH i.o.)

Armanda heeft verschillende werkachtergronden. Zij heeft in 2013 de MVK opleiding afgerond en is sindsdien bezig als veiligheidskundige met name in de chemische industrie, maar ook bij Concrete Valley en Tank Services Pernis als HSE manager. In 2020 heeft zijn de opleiding voor HVK succesvol afgerond. Tussen de MVK en HVK opleiding heeft zij een opleiding gevolgd als asbestdeskundige. In 2021 is zij begonnen met de opleiding tot Arbeidshygiƫnist (AH).


De ervaring die Armanda als veiligheidskundige (en asbestdeskundige) heeft opgebouwd is met name Dow Terneuzen, RAHC project ExxonMobil, Shell Pernis, BP, Cargill, Tank Services Pernis (HSE Manager), KLM, Croonwolter&dros, Concrete Valley, Wiko te Koole en ETT. Verder werkt zij momenteel voor IMR advies.


Daarnaast heeft zij verschillende hulp- en dienstverlenende beroepen gehad en heeft hiervoor verschillende opleidingen waaronder SPH (HBO) afgerond. De kennis en praktijkervaring die zij daarin heeft opgebouwd kan zij momenteel heel goed gebruiken als veiligheidskundige. Het coachen van medewerkers is een van die voorbeelden. De werkzaamheden op de verschillende werkgebieden heeft zij zowel als zelfstandige als ook binnen organisaties als medewerker uitgevoerd. Omdat zij ook jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer weet zij als geen ander in te spelen op de (veiligheids) behoeften van de opdrachtgever als ondernemer.


Overige interessante opleidingen/cursussen:

  • VOL-VCA
  • Asbestdeskundige
  • Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH)

   

0

Advisering en ondersteuning in (arbeids-)veiligheid
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu