Moerstraatseweg 42C
4727SN Moerstraten
GSM 06-5110.8366
KvK 20122264
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

                       Wat doen wij

 
Arro Safety biedt ondersteuning en advisering aan het Midden en Kleinbedrijf (MKB), sub-contractors, hoofdcontractors en opdrachtgevers. Arro Safety werkt zowel zelfstandig met de ‘kleine’ en ‘grote’ ondernemer als ook in teamverband met verschillende disciplines binnen grotere bedrijven. Arro Safety komt zowel bij u op locatie maar kan ook door de moderne technieken diverse werkzaamheden op haar eigen locatie verrichten. Hierdoor kan op de kosten aanzienlijk worden bespaard.

Zodra u één of meerdere werknemers in dienst heeft, heeft u als werkgever al verplichtingen en verantwoordelijkheden zoals gesteld in de Arbowet. De Arbowet geldt ook als u met stagiaires werkt en wanneer derden betrokken zijn bij uw bedrijf. Dit kunnen klanten, bezoekers en omwonenden zijn. Kortom, er komt veel bij kijken op het gebied van veilig en gezond werken. Wellicht bent u liever bezig met uw vakgebied en blijft het onderwerp ‘Arbowet’ daardoor liggen. Daarom kan het verstandig zijn u te laten adviseren en ondersteunen door een advieskantoor als Arro Safety.

Op veiligheid mag eigenlijk niet bezuinigd worden maar onze deskundige adviseurs begrijpen als geen ander dat voor de bedrijfsvoering de balans juist dient te zijn en te blijven. Daarom maakt Arro Safety haar diensten betaalbaar en sluit zij aan bij de mogelijkheden en wensen van uw bedrijf. De adviseurs ondersteunen u zodat uw bedrijf kan voldoen aan de wetgeving en, indien gewenst, zich op een nog hoger veiligheidsniveau kan komen. Hierbij wordt gezocht naar financieel haalbare oplossingen. Zou het voor u geen grote geruststelling zijn wanneer u uw zaken omtrent veilig en gezond werken goed heeft geregeld? Arro Safety is uw antwoord voor betaalbare en eerlijke advisering en ondersteuning.


     
     
   

0

Enig veiligheidsbesef is altijd meegenomen.

Advisering en ondersteuning in (arbeids-)veiligheid
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu