Moerstraatseweg 42C
4727SN Moerstraten
GSM 06-5110.8366
KvK 20122264
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

                             Wie zijn wijArro Safety is opgericht door Roberto en Armanda Schuurman.

Roberto en Armanda zijn beiden gediplomeerd veiligheidskundigen. Beiden zijn breed opgeleid en hebben werkervaring als werknemers op de werkvloer en als leidinggevenden in verschillende settingen. Tevens hebben zij jarenlang ervaring als zelfstandig ondernemer waardoor zij als geen ander weten wat er komt kijken bij bedrijfsvoering. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel.

Roberto Schuurman (Gecertificeerd HVK; Hobeon SKO 118002)
Roberto heeft inmiddels veel ervaring met arbeids- en bedrijfsveiligheid. Sinds 2005 heeft hij ervaring als veiligheidskundige opgebouwd binnen de Militaire Luchtvaart alsook E&I branche en chemische industrie. Hij heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van veiligheid, zowel in het binnen- als het buitenland. Gedurende zijn arbeidscarrière heeft hij ook jarenlang diverse opleidingen verzorgd, lesgegeven en heeft hij veel ervaring op het gebied van presenteren opgedaan. De werkzaamheden op het gebied van veiligheid vond hij zo leuk en interessant dat hij besloot naast reeds genoten buitenlandse opleidingen de Nederlandse MVK en HVK opleidingen te volgen. Roberto heeft door zijn jarenlange ervaring bij Defensie veel ervaring meegekregen op het gebied van menselijk falen/ Human Factors (HFACS).
Overige interessante opleidingen/cursussen:
- VOL-VCA
- HACCP
- Human Factors in Aviation Safety
- Audit cursus ISO 9001
- Flight Safety Officers Course

Roberto heeft als veiligheidskundige o.a. werkzaamheden verricht bij Vliegbasis Woensdrecht, Yara, Dow Benelux, Croon Elektrotechniek, Wolter & Dros, Croonwolter en Dros, Tata Steel, Sabic Bergen op Zoom (PPE project), Shell Moerdijk en Pernis, ExxonMobil Botlek (RAHC project). Tevens geeft hij momenteel MVK klassen les en scriptiebegeleiding bij Safely Training en Consultancy te Spijkenisse.

Roberto is lid van de NVVK en is gecertificeerd bij Hobeon SKO.

Armanda Schuurman (MVK gediplomeerd, HVK in opleiding, Asbestdeskundige).
Armanda heeft verschillende werkachtergronden. Zij heeft in 2013 de MVK opleiding afgerond en is sindsdien bezig als veiligheidskundige met name in de chemische industrie. Momenteel volgt zij de HVK opleiding. Tussen de MVK en HVK opleiding heeft zij een opleiding gevolgd als asbestdeskundige.

De ervaring die Armanda als veiligheidskundige (en asbestdeskundige) heeft opgebouwd is met name Dow Terneuzen, RAHC project ExxonMobil, Shell Pernis, BP, Cargill, Tank Services Pernis (HSE Manager), KLM, Croonwolter&dros, Concrete Valley, Wiko, Koole en Tank Services Pernis.

Daarnaast heeft zij verschillende hulp- en dienstverlenende beroepen gehad en heeft hiervoor verschillende opleidingen waaronder SPH (HBO) afgerond. De kennis en praktijkervaring die zij daarin heeft opgebouwd kan zij momenteel heel goed gebruiken als veiligheidskundige. Het coachen van medewerkers is een van die voorbeelden. De werkzaamheden op de verschillende werkgebieden heeft zij zowel als zelfstandige als ook binnen organisaties als medewerker uitgevoerd. Inmiddels geeft zij ondersteuning als HSE Manager bij TSP. Omdat zij ook jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer weet zij als geen ander in te spelen op de (veiligheids) behoeften van de opdrachtgever als ondernemer.
Overige interessante opleidingen/cursussen:
- VOL-VCA
- Asbestdeskundige
- Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH)

   

0

Advisering en ondersteuning in (arbeids-)veiligheid
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu